Kavel kopen Pijnacker-Nootdorp

Kavel kopen

In Ackerswoude Landrijk is het mogelijk om een kavel te kopen en zelf een droomwoning neer te zetten. Een exclusieve plek waar u uw woonwens in vervulling kunt laten gaan. Bijzondere woningen op de vrije kavels en in de verschillende hofjes, groene voortuinen en smalle woonstraten bepalen het beeld. Hier kunt u tot rust komen en genieten van uw privacy.

Succesvolle kavelverkoop

Gemeente Pijnacker-Nootdorp heeft de afgelopen jaren kavels voor zelfbouw uitgegeven in Ackerswoude. Dit is zeer succesvol verlopen. De eerste fase kavels van locaties A en B zijn zelfs al bewoond of de bouw is in volle gang. De laatste fase kavels A2 en B3 zijn sinds de loting eind augustus 2016 allemaal verkocht.

Nieuwe kavels aan Lange Campen beschikbaar!

Over de nieuwe kavels  leest u alles hieronder bij Woonkavels Lange Campen.

Wilt u ook een eigen huis bouwen?

Op deze website leest u alles over de beschikbare kavels. Voor specifieke vragen of om op de hoogte te blijven van de kavelverkoop kunt u het contactformulier invullen. Ook kunt u contact opnemen met het kavelteam Gemeente Pijnacker-Nootdorp via telefoonnummer 14015.

Woonkavels Lange Campen

De nieuwe bouwkavels zijn gelegen aan de noordrand van Ackerswoude tussen de Lange Campen en de nog aan te leggen groene Boezemzoom. Een exclusieve plek omringd door water en groen om uw woonwens in vervulling te laten gaan.

  • totaal circa 15-22 woningen
  • verschillende grootte kavels mogelijk vanaf circa 375 m2
  • kaveldiepte circa 30-35 meter
  • kavelprijs €622/m2 incl. BTW  (prijspeil 2017)

Lees verder →

Woonkavels A

Alle kavels A zijn verkocht!

De woonkavels van locatie A liggen rug aan rug met de bestaande lintbebouwing dicht bij het levendige centrum van Pijnacker. De kavels van fase 1 bij de Monnikenweg zijn verkocht en inmiddels al bewoond of in aanbouw. De kavels van de tweede fase achter de Vlielandseweg en zijn alle verkocht.

Lees verder →

Woonkavels B

Alle kavels B zijn verkocht!

De woonkavels van locatie B zijn gelegen nabij de bestaande waterplas aan de Monnikenweg. De verkoop van fase 1 en 2 aan de waterplas liep succesvol. De meeste kavels zijn al bewoond  en de bouw van de laatste kavels is in volle gang.
Het buurtje rondom het water wordt nu afgemaakt met de ontwikkeling van kavels B3. De derde fase ligt tussen enkele bestaande kavels met oorspronkelijke tuinderswoningen aan een zijtak van de Monnikenweg. Lees verder →

Overzichtskaart nieuwbouw Ackerswoude

Overzichtskaart

Bekijk de ligging van de bouwkavels op de kaart van Ackerswoude die is gekoppeld aan Google Maps.

Tip: Bekijk full screen versie
Aan de kaart kunnen geen rechten worden ontleend.

Handige websites

Er komt veel kijken bij het bouwen van een eigen woning. Op de genoemde websites is meer informatie te vinden, die nuttig kan zijn voor u.

www.eigenhuis.nl
Er is de laatste jaren veel geschreven over de voor- en nadelen van het zelf bouwen van een eigen woning. Een aanrader is het door de Vereniging Eigen Huis uitgegeven boekwerk ‘Zelf een Huis Bouwen’. Dit boek geeft een zeer volledig overzicht van alles wat bij de bouw komt kijken.

www.realiseerjedroomhuis.nl
Deze website helpt u op weg als u zelf een huis gaat bouwen. Er is zoveel te regelen. Huizenbouwers, aannemers, architecten en ook de keuken, badkamer, vloeren en tuin komen aan bod. Lees verder →