Woonkavels Lange Campen

De nieuwe bouwkavels zijn gelegen aan de noordrand van Ackerswoude tussen de Lange Campen en de nog aan te leggen groene Boezemzoom. Een exclusieve plek omringd door water en groen om uw woonwens in vervulling te laten gaan.

  • totaal circa 15-22 woningen
  • verschillende grootte kavels mogelijk vanaf circa 375 m2
  • kaveldiepte circa 30-35 meter
  • kavelprijs €622/m2 incl. BTW  (prijspeil 2017)

Exclusieve plek met groen en water

De kavels komen te liggen in Ackerswoude Landrijk aan een eigen woonerf die via de Lange Campen te bereiken is en grenzen aan water of groen. Smalle straten, groene voortuinen en hofjes met karakteristieke woningen bepalen hier het beeld.

Ten noorden ligt het groengebied Boezemzoom. Straks is dit direct toegankelijk vanuit Ackerswoude. Het wordt een heerlijk gebied om te wandelen en spelen en sluit aan op het recreatiegebied de Groenzoom.

Kies uw kavelgrootte

De verkaveling ligt nog niet exact vast. Hiervoor inventariseren we graag uw woonwensen. Op basis van de woonwensen die uit de aanmeldingen naar voren  komen, zullen wij een verkaveling van het gebied maken, met kavels in verschillende afmetingen. Zo bouwt u de woning waar u behoefte aan heeft met veel vrijheid en flexibiliteit en slechts een handjevol regels. U heeft nog veel keuze om mee te denken over uw droomplek.

Ik heb interesse. Wat moet ik doen?

Maak uw woonwensen kenbaar en meld u vast aan voor het inschrijfpakket via de link naar het interesseformulier hieronder.

Helaas is het nog niet mogelijk om de verkoop van deze kavels op te starten. Op dit moment wordt nog gewerkt aan het definitief vaststellen van het uit te geven perceel en alle voor de loting noodzakelijke informatie. De informatie zal niet eerder beschikbaar zijn dan in het 1e kwartaal van 2018.

Door u aan te melden, wordt het complete informatiepakket op basis waarvan u op een kavel kunt inschrijven, toegezonden zodra dit gereed is.

> Interesseformulier Bouwkavels Lange Campen

Meer over wonen in Ackerswoude leest u hier verder op de website.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met het kavelteam van Gemeente Pijnacker-Nootdorp via het contactformulier of telefoonnummer 14015.