Veelgestelde vragen

De wijk Ackerswoude is op dit moment in ontwikkeling. Het is begrijpelijk als u daar vragen over heeft. Hieronder vind u de veelgestelde vragen. Als u andere vragen heeft, kunt u deze stellen via het contactformulier.

Hoeveel woningen komen er?

Er komen ca. 1250 woningen in Ackerwoude.

Wanneer begint de bouw van de woningen?

De start van de bouw zal afhankelijk zijn van de verkoop van woningen en woonkavels. De wijk zal in fases gebouwd worden.

Wanneer start de verkoop van de woningen?

Via deze website kunt u zien welke projecten wanneer in verkoop gaan. Kijk hiervoor bij de deelgebieden Brink en Landrijk. Ook kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van de ontwikkelingen.

Kan ik me al inschrijven voor een woning?

Via deze website kunt u zich niet voor een woning inschrijven. U kunt zich via het contactformulier wel opgeven als geïnteresseerde. Via de nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van de start verkoop van woningen.

Waar moet ik me inschrijven voor een huurwoning?

Op dit moment is het nog niet bekend wie er huurwoningen zullen gaan verhuren. Via het contactformulier kunt u zich wel vast opgeven als geïnteresseerde.

Zijn er ook vrije bouwkavels?

Ja, er zijn in Ackerswoude Landrijk ook vrije bouwkavels te koop. Deze worden door de gemeente Pijnacker-Nootdorp aangeboden op verschillende lokaties kavels in verkoop. Meer informatie leest u hier.

Hoe groot zijn de woningen en wat zijn de prijzen?

In Ackerswoude zullen verschillende type woningen worden gebouwd: kleinschalige appartementen, rijtjeswoningen, twee-onder-een-kap, meergezins- en seniorenwoningen.

Komt er ook openbaar vervoer?

Door de wijk zelf gaat geen in openbaar vervoer, omdat Ackerswoude direct naast station Pijnacker Centrum ligt. Vanaf daar zijn steden als Den Haag, Rotterdam, Delft en Zoetermeer met metro of bus zeer goed bereikbaar.

Hoe kan ik op de hoogte blijven van de ontwikkelingen?

U kunt zich opgeven voor het ontvangen van de nieuwsbrief. U ontvangt dan regelmatig een e-nieuwsbrief met daar in alle laatste ontwikkelingen.

← Belangstelling?