Rondleiding door Ackerswoude

Rondleiding door nieuwbouwwijk Ackerswoude

Bent u geïnteresseerd in een nieuwbouwhuis of vrije kavel? Dit is uw kans om met de experts door de wijk te lopen en meer te weten te komen over Ackerswoude. Op zaterdag 28 oktober starten van 12:00 tot 14:00 uur rondleidingen door het gebied. De rondleidingen starten bij het informatiecentrum Ackerswoude aan de Monnikenweg 2 in Pijnacker. In Ackerswoude komen ruim 1.00 nieuwe woningen waarvan een gedeelte al gebouwd is. Ook zijn er veel woningen in aanbouw en start op 26 oktober de verkoop van een nieuw gedeelte.

 

geplaatst op 11-10-2017
Nieuw koopaanbod Landrijk 6 en 7

Aankondiging nieuw koopaanbod Landrijk 6 & 7

Na het verkoopsucces van de vorige deelplannen binnen Landrijk, start naar verwachting medio oktober de verkoop van Landrijk 6 en 7. Deze fasen omvatten in totaal 45 woningen waarvan 22 ruime herenwoningen, 18 twee-onder-een- kapwoningen, 2 semibungalows (levensloopbestendig) en 3 vrijstaande woningen.

Wilt u op de hoogte blijven en een uitnodiging ontvangen voor de start verkoop? Meld u aan voor de nieuwsbrief en we houden u op de hoogte!

Meer informatie over Wonen in Landrijk 

geplaatst op 22-09-2017
infocentrum Ackerswoude

Infocentrum voor Ackerswoude

Misschien is het u al opgevallen. Aan de Monnikenweg is enige tijd geleden een infocentrum geplaatst in de kleuren van Ackerswoude. Het infocentrum gaat in eerste instantie niet op reguliere tijden open maar is geopend tijdens evenementen en de omgevingsmanager van Van Gelder gaat hier onder andere zijn spreekuur houden. In het infocentrum staat een grote maquette van de complete Ackerswoude-wijk.

Medio oktober wordt het infocentrum officieel geopend. Wilt u hierbij zijn? Meld u aan voor de nieuwsbrief en we houden u op de hoogte.

Inschrijven nieuwsbrief

geplaatst op 18-09-2017
Inschrijven nieuwsbrief Ackerswoude

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Aanmelden voor Ackerswoude Nieuwsbrief
* = verplicht veld
Geïnteresseerd in