Eerste woningen Landrijk 6 en 7 officieel verkocht

Eerste woningen in Landrijk 6 en 7 officieel verkocht

Woensdag 29 november werd de eerste koop-/aannemingsovereenkomst getekend door een stel dat in Landrijk 6 en 7 een nieuw huis heeft gekocht. De komende weken volgen er meer enthousiaste kopers die hun handtekening mogen zetten voor de aankoop van hun toekomstige nieuwbouwhuis in Ackerswoude.

Landrijk 6 en 7
Landrijk 6 en 7 bestaat uit 45 woningen uitgevoerd in diverse woningtypen. De kopers van een woning in Ackerswoude komen te wonen in een zeer inspirerende omgeving. Pijnacker is een aantrekkelijke woonplaats, met een prachtig natuurgebied. De woningen van Ackerswoude zelf zijn ook omgeven met veel groen. Een prachtige natuur, talloze recreatiemogelijkheden, een karakteristieke architectuur en bovendien veel voorzieningen in de buurt; bijzondere elementen die samenkomen in dit project.

De nieuwbouwplannen; Landrijk 6 en 7, bieden verschillende woningtypen, voor elk wat wils. Zo zijn er 22 herenwoningen met breedtes variërend van 5.70m, 6.00m, 6.30m en zelfs 6.60m, 18 twee-onder-een-kapwoningen, 3 vrijstaande villa’s en 2 semibungalows (levensloopbestendig). De 45 woningen van Landrijk 6 en 7 zijn inmiddels allemaal onder optie. U kunt zich bij een van de makelaars opgeven als reserve-kandidaat.

Meer weten?
Meer informatie over het plan is te vinden op deze website onder Wonen in Landrijk of kan opgevraagd worden bij Ruseler makelaars via 015 – 369 81 24, WVK makelaardij via 015 – 310 99 48 en bij ABB Bouwgroep via 0184 – 495 495.

 

 

geplaatst op 04-12-2017
Eerste bewoners Landrijk 3 ontvangen sleutel

Eerste bewoners Landrijk 3 ontvangen hun sleutel

Eind november zijn de eerste woningen van nieuwbouwproject Ackerswoude Landrijk 3 in Pijnacker opgeleverd. Maandag 27 november, kregen de heer en mevrouw Broer als eerste kopers, de sleutel overhandigd. Landrijk 3 is zeer populair want alle woningen zijn inmiddels verkocht.

Speciaal voor dit heugelijke moment overhandigde Gert-Jan Potters, uitvoerder bij ABB, de sleutel aan de bewoners. Nu de kopers de sleutel hebben ontvangen maken de werknemers van ABB plaats voor vrienden en familie. Zij kunnen de komende weken aan de slag met het inrichten van de nieuwe woning.

De grote belangstelling en het enthousiasme voor deze woningen is eenvoudig te verklaren: de ligging is uniek, de locatie is omringd door groen en ligt op steenworp afstand van het centrum. Je bent eveneens binnen no-time in bijvoorbeeld het bruisende Rotterdam of Den Haag. De bijzondere omgeving biedt talloze recreatiemogelijkheden, zoals fietsen, hardlopen of lekker wandelen. Daarnaast zijn de woningen stijlvol, zijn ze van alle gemakken voorzien en bieden ze veel ruimte. Wonen in Ackerswoude betekent ruim, comfortabel en eigentijds wonen.

Vervolgfases
Ackerswoude ontwikkelt zich de komende jaren verder. Onlangs zijn Landrijk fase 6 en 7 in verkoop gegaan en zijn inmiddels alle woningen onder optie en wordt volgende week de eerste akte getekend! De woningen zijn gelijk/vergelijkbaar aan de woningen die nu in Landrijk 3 gebouwd worden.

Meer weten?
Meer informatie over het plan is te vinden op deze website onder Wonen in Landrijk of kan opgevraagd worden bij Ruseler makelaars via 015 – 369 81 24, WVK makelaardij via
015 – 310 99 48 en bij ABB Bouwgroep via 0184 – 495 495.

 

+

 

geplaatst op 01-12-2017
Impressie Ackerswoude Landrijk 6 en 7

Veel interesse voor woningen Landrijk 6 en 7

Op 26 oktober zijn de 63 woningen van Landrijk 6 en 7 in verkoop gegaan. Geïnteresseerden konden in aanmerking komen door zich in te schrijven op een specifieke woning.

De verschillende deelplannen in Landrijk hebben allen een sterk eigen karakter, maar ze hebben een ding met elkaar gemeen, namelijk de hoogwaardige kwaliteit en uitstraling van de woningen. Bovendien zijn de woningen lekker ruim. Ondanks de verschillende woningtypen vormt Ackerswoude Landrijk – o.a. door de gebruikte materialen, groene erfafscheidingen en bestrating – echt een geheel.

In Landrijk 6 en 7 komen weer veel verschillende woningtypen. Riante rijwoningen, ruime twee-onder-een-kapwoningen, comfortabele semibungalows (levensloopbestendig) en vrijstaande villa’s, De verkooprijzen variëren van € 328.750 tot € 709.805.

Op vrijdag 3 november zijn de woningen toebedeeld aan de geïnteresseerden en hierna zijn de gesprekken bij de makelaar gestart. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar Heeft u interesse? Bekijk hier meer informatie over het aanbod https://www.landrijk-pijnacker.nl/prijslijst/

geplaatst op 24-11-2017
Inschrijven nieuwsbrief Ackerswoude

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Aanmelden voor Ackerswoude Nieuwsbrief
* = verplicht veld
Geïnteresseerd in