Ackerswoude naar de beurs

Ackerswoude staat op zaterdag 12 en zondag 13 maart op de Woonbeurs in Rotterdam. Nieuwsgierig naar het huizenaanbod en de nieuwste ontwikkelingen? Kom langs bij onze stand en ontdek de sfeervolle woonwijk in Pijnacker op slechts een kwartier afstand van de binnenstad van Rotterdam. Onze maquette laat zien hoe prachtig deze wijk in Pijnacker-Nootdorp wordt.

Hét woonevenement
De Woonbeurs in Rotterdam is al jaren hét woonevenement voor Rotterdam en de brede regio. Vorig jaar trok de beurs ruim 6.000 bezoekers. Hier krijgt u een goed overzicht van het actuele woonaanbod in de stad zelf en omliggende gemeenten. Naast nieuwbouw vindt u op deze beurs ook informatie over zelfbouw en bestaande bouw. Ook kunt u financieel advies inwinnen. Het thema dit jaar is ‘duurzaam wonen – duurzaam bouwen’.

Ontdek hoe sfeervol  u kunt wonen middenin de metropool regio Rotterdam – Den Haag. In de gemeente Pijnacker-Nootdorp vindt u nog de rust, ruimte en natuur van let landelijk wonen.

We ontmoeten u graag bij de stand!
Het woonevenement vindt plaats op zaterdag 12 en zondag 13 maart van 12.00 tot 17.00 uur, in het WTC (Beursplein 37) in Rotterdam. Ga voor meer informatie naar de website van de Woonbeurs Rotterdam.

Meer op: http://woneninrotterdam.nl/woonbeurs 

PS: Heeft u geen tijd? Op 22 en 23 april heeft u een herkansing op Dé Woonbeurs van Pijnacker-Nootdorp.

geplaatst op 02-03-2016