Ackerswoude

Op een steenworp afstand van het levendige centrum van Pijnacker ligt de sfeervolle nieuwbouw woonwijk Ackerswoude.  Ackerswoude kent twee woonmilieus. Het dorpse Ackerswoude Brink ligt het dichtst tegen het centrum aan. Winkels en voorzieningen liggen letterlijk op loopafstand. Het meer groene en rustige Ackerswoude Landrijk ligt daar omheen. In zowel Ackerswoude Brink als Ackerswoude Landrijk is het heerlijk rustig wonen in een sfeervolle en groene omgeving.

Dwars door de wijk loopt een karakteristiek lint van water, een kenmerkende bomenrij met een fietsroute. Het lint is beeldbepalend voor de groene uitstraling van Ackerswoude. Vanuit de wijk bent u snel in de Groenzoom, een recreatiegebied ten noordoosten van Ackerswoude. Maar ook de binnensteden van Delft, Den Haag en Rotterdam zijn binnen handbereik. In vijftien minuten bent u zowel met de auto, als met openbaar vervoer in het centrum van deze steden.

Overzichtskaart

Bekijk de overzichtskaart van Ackerswoude die is gekoppeld aan Google Maps. U ziet de verschillende deelplannen en het actuele aanbod.

Lees verder →

Centrale ligging

centrale ligging

Ackerswoude is centraal gelegen en de bereikbaarheid is zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend.

Lees verder →

Pijnacker-Nootdorp

centraal gelegen in het groen | Ackerswoude

In Pijnacker-Nootdorp kunt u wonen in een ruime én betaalbare woning met tuin. De kinderen groeien veilig op in een groene en landelijke omgeving.

Lees verder →

Groene omgeving

Vanuit iedere plek in Pijnacker-Nootdorp bent u met de fiets binnen vijf minuten in de natuur. Dus ook vanuit Ackerswoude.

Lees verder →

Onderwijs en kinderopvang

Impressie nieuwe school Ackerswoude

Aan de Monnikenweg, bij de entree van de wijk met de Klapwijkseweg komt het Integraal Kindcentrum Ackerswoude bestaande uit Dalton-basisschool De Tweemaster en Triodus Kinderopvang. Naar verwachting start de bouw in 2020.

Lees verder →

Spelen in Ackerswoude

Naast de al gerealiseerde speelplekjes voor de allerjongsten in Brink heeft Ackerswoude een grote wijkspeelplek voor jong en oud.

Lees verder →

Informatiecentrum

Informatiecentrum Ackerswoude

Het informatiecentrum van Ackerswoude vindt u aan de Emmapark 94 in Pijnacker. Hier staat een grote maquette van de complete wijk Ackerswoude.

Lees verder →

De Brink: Hart van Ackerswoude

De Brink vormt het hart van Ackerswoude waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten. De groene inrichting, markante bomen en gezellige boombank geven de plek een fijne sfeer.

Lees verder →

Fietslint Ackerswoude

Het fietslint dwars door Ackerswoude is een snelle en veilige verbinding naar het centrum en het station van Pijnacker.

Lees verder →

Plan Ackerswoude

Begin 2012 is voor Ackerswoude een nieuw concept ontwikkeld waarbij het dorpse karakter en de bestaande kwaliteiten van Pijnacker goed tot hun recht komen.

Lees verder →

Promotiefilm

Promotiefilm Ackerswoude

Bent u nieuwsgierig naar de nieuwbouwwijk Ackerswoude aan de rand van het levendige centrum van Pijnacker?

Lees verder →