Boomfeestdag bij nieuwe wijkspeelplek Ackerswoude

Aanstaande woensdag is het Nationale Boomfeestdag 2019. De kinderen uit de buurt (en andere bewoners natuurlijk) mogen dan zelf de laatste bomen bij de nieuw aangelegde wijkspeelplek planten. Wethouder Ilona Jense geeft het officiële startsein.

Plant een boom bij de wijkspeelplek!

  • datum: 13 maart 2019
  • tijd: 14.00 – 15.00 uur
  • locatie: Lint van Ackerswoude

Een leuk moment om de kinderen uit de buurt bij de groene inrichting van Ackerswoude te betrekken.

Daarbij gelijk een goede gelegenheid om nieuwe buurtgenoten te leren kennen onder het genot van een heerlijk kopje koffie! De kinderen kunnen de speelplek natuurlijk ook vast testen. Dus neem je schepje mee en trek je laarzen aan!

Bijna de helft van de geplande woningen is inmiddels opgeleverd en bewoond. Fijn dat nu de centrale wijkspeelplek in gebruik genomen kan worden.

Aanleg wijkspeelplek bijna gereed

Met het planten van de laatste bomen zijn de werkzaamheden aan de centrale wijkspeelplek bijna klaar. Een groene speelplek met water en speelelementen voor verschillende leeftijden. Het trapveldje wordt nog ingezaaid met gras. Om dit goed te laten groeien zal het nog een periode afgezet zijn. Het moet allemaal natuurlijk nog gaan groeien en bloeien, maar er kan woensdagmiddag vast gespeeld én ontdekt worden!

Wij ontvangen u 13 maart graag met koffie en limonade!

Lees meer over de wijkspeelplek

geplaatst op 10-03-2019