Verkoop Brink 9 Ackerswoude bebos

Brink 9 in verkoop

Na de succesvolle start verkoop van de vijftien eengezinswoningen van Brink 9 gaan ook de 33 beneden-/bovenwoningen van Brink 9 in de verkoop. De verkoop is inmiddels gestart! Ga direct naar het aanbod.

Eind maart zijn de laatste rijwoningen van Ackerswoude Brink in verkoop gegaan. Na deze succesvolle start verkoop van 15 eengezinswoningen zijn de 33 beneden-/bovenwoningen nu ook in verkoop. Bent u op zoek naar een betaalbare woning aan het water? Dit is en unieke kans voor iedereen die betaalbaar wil wonen op een toplocatie!

Brink doet denken aan een authentiek Hollands dorp met De Brink als middelpunt. De verschillende woningtypen wekken de indruk dat Ackerswoude Brink langzaam is ontstaan en er altijd is geweest. De woonstraten zijn autoluw en daarmee het domein van spelende kinderen die hier veilig en ongestoord hun gang kunnen gaan. Er komen groene plekken met speelruimte voor kinderen. Kenmerkend is het vele groen. Zoals het lint, de Groenzoom, maar ook de bestaande sloten en randen met boerderijen en knotwilgen. Die geven de wijk karakter. De ligging dichtbij het centrum van Pijnacker, met al haar voorzieningen, is een belangrijk pluspunt van de wijk.

Brink 9 Ackerswoude bebos gezien vanaf het water

geplaatst op 19-04-2018