Gevolgen situatie Schouten voor woningen in Ackerswoude

Wellicht heeft u al vernomen dat bouwbedrijf Schouten op 3 oktober surseance van betaling heeft aangevraagd. Doordat er binnen Ackerswoude projecten door zowel Schouten als ABB Bouwgroep gerealiseerd worden, informeren wij u hieronder over de eventuele gevolgen.

Kopers Landrijk 11 en 12
De kopers van Landrijk 11 en 12 die een woning hebben gekocht bij ABB ondervinden geen gevolgen. De woningen worden door ABB gebouwd en hierdoor verandert er niks voor de kopers. Zoals altijd worden alle kopers nog steeds via digitale nieuwsbrieven regelmatig op de hoogte gehouden.

Geïnteresseerden / vervolgfases
Ook voor de geïnteresseerden in de woningen die te koop staan in Landrijk 12, maar ook in de woningen die in voorbereiding zijn in Landrijk 10 en 13 t/m 18, zijn er geen gevolgen. Al deze woningen worden door ABB in de verkoop worden gebracht en ook door ABB gerealiseerd. De situatie met Schouten heeft dus ook hier geen gevolgen voor u als geïnteresseerde.

Kopers Landrijk (Cottage) 2, 4, 5 en 8
De kopers van Landrijk (Cottage) 2, 4, 5 en 8 kunnen voor vragen terecht Stichting Woningborg. Wij leven mee met alle kopers van deze woningen, maar ook de medewerkers van Schouten.

Vertrouwen vervolg Ackerswoude
De problemen die Schouten heeft, zijn niet aan de orde bij ABB. ABB is een gezonde organisatie die door heel Nederland diverse projecten heeft. ABB heeft een snelle bouwwijze, lopende vaste contracten met leveranciers en eigen personeel. Hierdoor kan ABB niet alleen snel bouwen, maar ook afspraken borgen en snel opleveren. De huidige projecten van ABB in Ackerswoude lopen naar tevredenheid.

geplaatst op 08-10-2019