Kavel kopen

In Ackerswoude Landrijk is het mogelijk om een bouwkavel te kopen en zelf een droomwoning neer te zetten. Een exclusieve plek waar u uw woonwens in vervulling kunt laten gaan. Bijzondere woningen op de vrije kavels en in de verschillende hofjes, groene voortuinen en smalle woonstraten bepalen het beeld. Hier kunt u tot rust komen en genieten van uw privacy.

Nieuwe bouwkavels in verkoop!

Op de nieuwe locatie zijn in juni de laatste bouwkavels in verkoop gegaan op een heerlijke plek aan de Lange Campen omringd door water en groen. De kavels zijn onder optie en deels verkocht. U leest er hieronder meer over bij Woonkavels Lange Campen.

Succesvolle kavelverkoop

Gemeente Pijnacker-Nootdorp heeft de afgelopen jaren kavels voor zelfbouw uitgegeven in Ackerswoude. Dit is zeer succesvol verlopen. De kavels van locaties A en B zijn allemaal verkocht en zelfs al bewoond. De laatste paar kavels zijn in aanbouw.

Wilt u ook een eigen huis bouwen?

Op deze pagina leest u hieronder alles over de beschikbare kavels. Voor specifieke vragen of om op de hoogte te blijven van de kavelverkoop kunt u het contactformulier invullen.

Woonkavels Lange Campen

Alle kavels onder optie!

De nieuwe bouwkavels zijn gelegen aan de noordrand van Ackerswoude tussen de Lange Campen en de nog aan te leggen groene Boezemzoom. Een exclusieve plek omringd door water en groen om uw woonwens in vervulling te laten gaan.

  • totaal 18 vrije kavels
  • verschillende groottes van circa 470-690 m2
  • kaveldiepte circa 30-34 meter
  • kavelprijs vanaf € 310.000 v.o.n. (prijspeil 2018)

Lees verder →

Woonkavels A

Alle kavels A zijn verkocht!

De woonkavels van locatie A liggen rug aan rug met de bestaande lintbebouwing dicht bij het levendige centrum van Pijnacker. De kavels van fase 1 – bij de Monnikenweg – zijn verkocht en inmiddels al bewoond en de laatste is in aanbouw. Ook de kavels van fase 2 – achter de Vlielandseweg – zijn succesvol verkocht en zijn bijna allemaal gerealiseerd. Ga eens een kijkje nemen op de locatie!

Woonkavels B

Alle kavels B zijn verkocht!

De woonkavels van locatie B zijn gelegen nabij de bestaande waterplas aan de Monnikenweg. De verkoop van alle drie de fases liep succesvol. Met name door de vrijheid en flexibiliteit zijn hier een verscheidenheid aan woonwensen waargemaakt. De meeste kavels zijn al bewoond. Het buurtje rondom het water wordt nu afgemaakt door de laatste fase. Deze bouwkavels liggen tussen enkele kavels met oorspronkelijke tuinderswoningen aan een zijtak van de Monnikenweg. De bouw van de laatste kavels is in volle gang. Neem eens in kijkje in dit gevarieerde buurtje in Ackerswoude.

Overzichtskaart

Bekijk de overzichtskaart van Ackerswoude die is gekoppeld aan Google Maps. U ziet de verschillende deelplannen en het actuele aanbod.

Lees verder →

Handige websites

Er komt veel kijken bij het bouwen van een eigen woning. Op de genoemde websites is meer informatie te vinden, die nuttig kan zijn voor u.

www.eigenhuis.nl
Er is de laatste jaren veel geschreven over de voor- en nadelen van het zelf bouwen van een eigen woning. Een aanrader is het door de Vereniging Eigen Huis uitgegeven boekwerk ‘Zelf een Huis Bouwen’. Dit boek geeft een zeer volledig overzicht van alles wat bij de bouw komt kijken.

www.realiseerjedroomhuis.nl
Deze website helpt u op weg als u zelf een huis gaat bouwen. Er is zoveel te regelen. Huizenbouwers, aannemers, architecten en ook de keuken, badkamer, vloeren en tuin komen aan bod. Lees verder →