Handige websites

Er komt veel kijken bij het bouwen van een eigen woning. Op de genoemde websites is meer informatie te vinden, die nuttig kan zijn voor u.

www.eigenhuis.nl
Er is de laatste jaren veel geschreven over de voor- en nadelen van het zelf bouwen van een eigen woning. Een aanrader is het door de Vereniging Eigen Huis uitgegeven boekwerk ‘Zelf een Huis Bouwen’. Dit boek geeft een zeer volledig overzicht van alles wat bij de bouw komt kijken.

www.realiseerjedroomhuis.nl
Deze website helpt u op weg als u zelf een huis gaat bouwen. Er is zoveel te regelen. Huizenbouwers, aannemers, architecten en ook de keuken, badkamer, vloeren en tuin komen aan bod.

www.bouwkavels.nl
Een website vol inspiratie voor uw droomhuis of interieur

www.zelfbouwinnederland.nl
Op Zelfbouw in Nederland vind je als zelfbouwer of bouwgroep alles wat je nodig hebt om je eigen huis te bouwen of project te ontwikkelen.

www.iceb.nl
Alle informatie om u op weg te helpen bij het zelf bouwen van uw eigen woning.

 

 

www.bna.nl
Website van de Bond van Nederlandse Architecten (BNA) brengt ruim 1.200 architectenbureaus samen. Via de pagina ‘Vind een architect’ kunt u de portfolio’s en profielen van BNA-leden bekijken voor het zoeken naar een architect. Ga ook eens langs bij de Architectenwinkel voor een gratis, vrijblijvend advies door architecten van de BNA. Meer informatie en zelfbouwtips op www.architectenwinkel.com.

www.architectuurgids.nl
De digitale architectuurgids van Nederland geeft aan de hand van foto’s een overzicht van stromingen en ontwikkelingen in de Nederlandse architectuur en stedenbouw vanaf 1850 tot nu.

www.bouwboek.com
Kies uit een breed aanbod van woningontwerpen onder architectuur, en lees direct hoeveel het kost om deze te laten bouwen. Bouwboek.com brengt architecten, bouwbedrijven, bouwlocaties en toekomstig opdrachtgevers bij elkaar.

www.omgevingsloket.nl
Algemene informatie over de omgevingsvergunning.

www.rijksoverheid.nl
Over bouwen, wonen en leefomgeving met informatie over o.a. bouwregelgeving en duurzaam bouwen.

www.politiekeurmerk.nl
Op deze site kunt u tips vinden over inbraakpreventie. Tevens kunt u hier brochures over het Politiekeurmerk Veilig Wonen opvragen.

← Kavel kopen