Woonkavels Lange Campen

Alle kavels onder optie!

De nieuwe bouwkavels zijn gelegen aan de noordrand van Ackerswoude tussen de Lange Campen en de nog aan te leggen groene Boezemzoom. Een exclusieve plek omringd door water en groen om uw woonwens in vervulling te laten gaan.

  • totaal 18 vrije kavels
  • verschillende groottes van circa 470-690 m2
  • kaveldiepte circa 30-34 meter
  • kavelprijs vanaf € 310.000 v.o.n. (prijspeil 2018)

Exclusieve plek met groen en water

De kavels komen te liggen in Ackerswoude Landrijk aan een eigen woonerf die via de Lange Campen te bereiken is en grenzen aan water of groen. Smalle straten, groene voortuinen en hofjes met karakteristieke woningen bepalen hier het beeld.

Ten noorden ligt het nieuw aangelegde groengebied Boezemzoom. Straks is dit via een wandelbrug door de groene zone ten oosten van de kavels direct toegankelijk vanuit Ackerswoude. Het wordt een heerlijk gebied om te wandelen, sporten en spelen en sluit aan op het recreatiegebied de Groenzoom.

Kies uw kavel

Het woonerf aan de Veldleeuweriklande biedt totaal 18 kavels in verschillende afmetingen. Zo is er dus volop keuze voor verschillende woonwensen. Op uw eigen kavel bouwt u de woning waar u behoefte aan heeft met veel vrijheid en flexibiliteit en slechts een handjevol regels. U heeft nog veel keuze om mee te denken over uw droomplek.

Kavelinformatiebrochure (PDF)
> Overzichtstekening en prijslijst (PDF)

Vrije kavels

interesse kavels

Ik heb interesse. Wat moet ik doen?

Door u aan te melden via het digitale formulier via de onderstaande link maakt u uw interesse voor een kavel kenbaar.

De inschrijftermijn om mee te doen voor loting voor een kavel is gesloten op 22 juni 2018. De kavels zijn via loting door de notaris toegewezen. Inmiddels zijn er meerdere kavels verkocht en nog enkele onder optie. Als blijkt dat er nog kavels beschikbaar zijn, zal de gemeente Pijnacker-Nootdorp u benaderen over de mogelijkheden.

> Ga naar website Woonkavels Pijnacker-Nootdorp

Het kavelteam van Gemeente Pijnacker-Nootdorp informeert u dan verder.

← Kavel kopen