Beeld Ackerswoude Najaarsfair

Najaarsfair

Zaterdag 10 november is er van alles te doen in Ackerswoude voor jong en oud! Struin langs de marktkraampjes langs het Lint van Ackerswoude en bezoek het natuurlijke speeleiland!

Lees hieronder meer over wat er allemaal te doen is. De komende tijd wordt er steeds meer bekend gemaakt van het programma en de activiteiten dus hou deze website in de gaten. 

Locatie Ackerswoude Najaarsfair

Markt langs het Lint

Markt Lint van Ackerswoude

Langs het Lint van Ackerswoude vind je op 10 november een variatie aan marktkramen. Zo zijn er kramen met een hapje en een drankje, de waren van plaatselijke ondernemers of informatie over lokale initiatieven.

Marktkraam huren?
De huurprijs voor een marktkraam bedraagt €25,- Aanmelden kan via ackerswoude@gmail.com

Marktregelement Ackerswoude Najaarsfair

Natuurlijk Speeleiland

Hutten bouwen in Ackerswoude

Aan het einde van het Lint van Ackerswoude ligt het natuurlijke speeleiland. Hier kunnen kinderen lekker ravotten en mooie hutten bouwen. Tijdens de Ackerswoude Najaarsfair op 10 november zijn er verschillende activiteiten op en om het eiland voor jong en oud. Zo kunnen kinderen er ’s ochtends en ’s middags pijl en boogschieten, terwijl de ouders na het struinen op de markt rustig plaats kunnen nemen met een warme kop koffie of thee in de hand.

Sport en spel

Boogschieten tijdens Najaarsfair

Naast de huttenbouw die op het natuurlijk Speeleiland plaatsvindt, zal Team4Talent tijdens de Najaarsfair van Ackerswoude verschillende vormen van sport en spel aanbieden voor de kinderen. Zo kan er in de ochtend en in de middag aan boogschieten worden gedaan: Leer pijl en boog schieten. We leren jou de techniek, zodat het ook jou lukt om de roos te raken!

Daarnaast zal in een van de tenten een doorlopend circus zijn. Of het nou chinese bordjes zijn, diabolo of juist jongleren is. Tijdens deze workshop leren kinderen diverse circus trucs!

Start verkoop Landrijk 11

Voor wie graag in Ackerswoude komt wonen zijn er vanaf 10 november weer nieuwe woningen te koop! Kom tussen 11:00 en 13:00 uur langs in het informatiecentrum voor meer informatie!

Met de trein door Ackerswoude

Treintje Ackerswoude Najaarsfair

Vanaf het informatiecentrum aan de Monnikenweg 2 kun je tijdens de Najaarsfair onder andere  op het gezellige treintje van de Oranjevereniging stappen en een rondrit maken door de wijk. Tijdens de rit kom je langs het natuurlijk speeleiland en het Lint van Ackerswoude, terwijl er tekst en uitleg over de ontwikkeling van de wijk wordt gegeven.