Nieuwe woonwijk in Pijnacker erg populair

Steeds meer gezinnen verhuizen van Rotterdam en Den Haag naar de woonwijk Ackerswoude in Pijnacker. Daar heb je namelijk het dorpse gevoel, maar sta je toch binnen een kwartier, met de auto of de randstadrail, in het centrum van één van omliggende steden. In deze wijk heb je bovendien meer ruimte, rust en krijg je waar voor je geld. Ben je op zoek naar een grote woning, mét riante tuin in een heerlijke, groene wijk met speelse opzet en volop speelvoorzieningen? In Ackerswoude zijn al honderden woningen gebouwd, maar zijn er ook nog beschikbaar.

Gewilde wijk
“Het is een heel mooie plek om te wonen”, vertelt Patrick de Jong namens ontwikkelende bouwer ABB Bouwgroep. “De ligging en de ruime manier van bouwen, met aandacht voor de leefbaarheid van de bewoners, maakt dat het echt een uniek project is, waar veel verschillende doelgroepen terecht kunnen. Bovendien heeft de koper volop mogelijkheden om de woningen naar eigen keuze aan te passen. Bijzonder zijn de diverse, rijke architectuurstijlen.” Dat de wijk als zeer prettig ervan wordt, bewijzen de kopers zelf. “Onlangs heeft een koper uit een eerdere fase besloten om een nieuwe woning te kopen in een latere fase. Zij hadden slechts twee eisen voor de nieuwe woning, deze moest groter zijn én in dezelfde wijk staan. Want in Ackerswoude vinden zij het heerlijk wonen. Het is er groen, ruim en de wijk is zeer centraal gelegen en de kinderen hebben het zo naar hun zin. Met bijvoorbeeld zowel een basis- als een middelbare school in de buurt.”

Kans om te wonen in Ackerswoude
Ackerswoude biedt vrijstaande villa’s, twee-onder-een-kapwoningen en rijwoningen die in verschillende fases worden ontwikkelt en gebouwd. Het project bevindt zich inmiddels al in een gevorderde fase. Waarbij veel woningen reeds zijn gerealiseerd en ook al bewoond. Maar voor geïnteresseerden is er goed nieuws, nog niet alle woningen zijn ontwikkelt en gebouwd. Dat biedt kansen. Voor zowel die woningzoeker die snel wil kopen en snel wil wonen als zij die nog even de tijd willen hebben om na te denken over de indeling en inrichting van hun nieuwe woning.

Geïnteresseerden in de woningen aan de Noordeljike kant van de wijk moeten snel zijn. Nog eind dit jaar gaat ABB in de verkoop met Landrijk 10. Deze fase kent 26 luxe woningen in een cottage stijl. Alle woningen in Landrijk 11 zijn verkocht en de bouw van deze fase is reeds gestart. In Landrijk 12 zijn nog maar enkele woningen te koop. De laatste uit deze fase. Overigens wel een hele gunstige fase, want in het eerste kwartaal van 2020 start ABB met de bouw.

Houd vooral de website www.landrijk-pijnacker.nl in de gaten voor meer informatie. Of neem contact op met makelaars Ruseler, via 015 – 369 81 24 en WVK Makelaars, via 015 – 310 99 48.

Meer over ABB Bouwgroep
ABB is een goede bekende in de gemeente Pijnacker, omdat de ontwikkelende bouwer onder andere het centrumplan Ackershof heeft ontwikkelt en gerealiseerd. ABB bouwt snel en met de nieuwste technieken, waardoor zij een succesvolle partij is en dan ook al jaren in de Cobouw Top 40 staat, een lijst met de meest succesvolle bouwbedrijven uit Nederland.

geplaatst op 24-10-2019