Ackerswoude in eerste magazine Natuurlijk Pijnacker-Nootdorp

Ontdek Pijnacker-Nootdorp met de mooie verhalen van bewoners en ondernemers in de eerste editie van het Natuurlijk Pijnacker-Nootdorp magazine. Natuurlijk kan een verhaal over wonen in Ackerswoude daarin niet ontbreken! Bewoonster Nathalie uit Ackerswoude en architect Jan Houweling zijn aan het woord.

Bewoonster Nathalie:

”Ik droomde al van een huis met een rieten dak en de combinatie met de witte buitenmuren vonden we meteen geweldig. Het mooiste vind ik dat je hier helemaal vrij woont en toch in een woonwijk.”

Benieuwd naar het artikel? Lees het in het magazine op pagina 28 en 29.

Lees het magazine online

geplaatst op 29-01-2019
Ackerswoude Najaarsfair markt

Gezellige dag tijdens Ackerswoude Najaarsfair

Ondanks de regen was het zaterdag 10 november een gezellige dag op de Ackerswoude Najaarsfair. Er zijn mooie hutten gebouwd, circus-acts vertoont, veel hamburgers gegeten, rondjes gereden met het treintje en kennis gemaakt met al het mooie sport, spel, winkel – en scholenaanbod in de gemeente. Met dank aan o.a. alle markdeelnemers, Team4Talent Pijnacker-Nootdorp en Stichting Jeugd en Jongerenwerk Pijnacker-Nootdorp. Bekijk de foto’s van deze gezellige dag op facebook!
Ackerswoude Najaarsfair hutten bouwenAckerswoude Najaarsfair rondrit treintje

geplaatst op 12-11-2018

Start verkoop Landrijk 11

Voor wie graag in Ackerswoude komt wonen zijn er vanaf 10 november weer nieuwe woningen te koop! Gelegen op een eigen eiland krijgt de volgende fase van Ackerswoude Landrijk een bijzondere locatie.  Er komen in totaal 28 royale (gasloze) woningen in diverse typen, zoals herenwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande villa’s.

Kom 10 november tussen 11:00 en 13:00 uur langs in het infocentrum aan de Monnikenweg 2 in Pijnacker!
Er is een maquette aanwezig om u een goed beeld te geven van de nieuwe woonwijk. Ook liggen de verkoopbrochure en de inschrijfformulieren klaar. Ruseler Makelaars, Makelaardij WVK en ABB staan voor u klaar om u verder te helpen en van informatie te voorzien.

Dit is een plek waar u heerlijk rustig kunt wonen op een eigen eiland en vanuit hier er lekker op uit kunt trekken naar de drukte in de grote stad of naar een van de natuurgebieden in de omgeving. Proef op 10 november gelijk de sfeer in de wijk tijdens de Ackerswoude Najaarsfair!

Ziet u zichzelf al wonen op een eigen eiland in de nabijheid van de grote steden?
Meld u vast aan voor de start verkoop via de projectwebsite!

geplaatst op 09-11-2018
Inschrijven nieuwsbrief Ackerswoude

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Aanmelden voor Ackerswoude Nieuwsbrief
* = verplicht veld
Geïnteresseerd in