Kopers en wethouder Kuppeveld slaan de eerste paal Landrijk 11

Afgelopen donderdag 17 oktober hebben de toekomstige bewoners van nieuwbouwproject Landrijk 11 in de nieuwe woonwijk Ackerswoude te Pijnacker, gezamenlijk met wethouder Kuppeveld, de feestelijke paal geslagen voor de start van de bouw. De handeling werd onder grote belangstelling verricht, waarna vervolgens werd geproost op een voorspoedige bouw.
De eerste woningen van Landrijk 11 worden naar verwachting derde kwartaal 2020 opgeleverd.

Begin volgend jaar start ook de bouw van landrijk 12, hier zijn nog enkele woningen beschikbaar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze makelaars Ruseler 015 – 36981 24 of WVK 015 – 310 99 48.

Medio November zal Landrijk 10 in verkoop gaan met 26 cottage woningen in verschillende typen en eind dit jaar verwachten wij ook met de verkoop van Landrijk 13 te starten. In dit plan zullen 32 Landrijk woningen in verschillende typen worden gerealiseerd.

geplaatst op 18-10-2019

Gevolgen situatie Schouten voor woningen in Ackerswoude

Wellicht heeft u al vernomen dat bouwbedrijf Schouten op 3 oktober surseance van betaling heeft aangevraagd. Doordat er binnen Ackerswoude projecten door zowel Schouten als ABB Bouwgroep gerealiseerd worden, informeren wij u hieronder over de eventuele gevolgen.

Kopers Landrijk 11 en 12
De kopers van Landrijk 11 en 12 die een woning hebben gekocht bij ABB ondervinden geen gevolgen. De woningen worden door ABB gebouwd en hierdoor verandert er niks voor de kopers. Zoals altijd worden alle kopers nog steeds via digitale nieuwsbrieven regelmatig op de hoogte gehouden.

Geïnteresseerden / vervolgfases
Ook voor de geïnteresseerden in de woningen die te koop staan in Landrijk 12, maar ook in de woningen die in voorbereiding zijn in Landrijk 10 en 13 t/m 18, zijn er geen gevolgen. Al deze woningen worden door ABB in de verkoop worden gebracht en ook door ABB gerealiseerd. De situatie met Schouten heeft dus ook hier geen gevolgen voor u als geïnteresseerde.

Kopers Landrijk (Cottage) 2, 4, 5 en 8
De kopers van Landrijk (Cottage) 2, 4, 5 en 8 kunnen voor vragen terecht Stichting Woningborg. Wij leven mee met alle kopers van deze woningen, maar ook de medewerkers van Schouten.

Vertrouwen vervolg Ackerswoude
De problemen die Schouten heeft, zijn niet aan de orde bij ABB. ABB is een gezonde organisatie die door heel Nederland diverse projecten heeft. ABB heeft een snelle bouwwijze, lopende vaste contracten met leveranciers en eigen personeel. Hierdoor kan ABB niet alleen snel bouwen, maar ook afspraken borgen en snel opleveren. De huidige projecten van ABB in Ackerswoude lopen naar tevredenheid.

geplaatst op 08-10-2019

DE EERSTE BEWONERS VAN HET PROJECT BRINK 9 BENEDEN-/ BOVENWONINGEN ONTVANGEN DE SLEUTEL VAN HUN NIEUWE WONING

De eerste beneden-/ bovenwoningen van nieuwbouwproject Brink 9 te Pijnacker worden vanaf deze week opgeleverd. Vandaag donderdag 29 augustus, ontving en mevrouw C. Gerling als eerste koperster, de sleutel overhandigd.

Speciaal voor dit heugelijke moment overhandigde Ben Leutscher, uitvoerder bij ABB, de sleutel aan de bewoonster. Nu de koopster de sleutel hebben ontvangen maken de werknemers van ABB plaats voor vrienden en familie. Zij kunnen de komende weken aan de slag met het inrichten van de nieuwe woning.

De grote belangstelling en het enthousiasme voor deze woningen is eenvoudig te verklaren: de ligging is uniek, de locatie is omringd door groen en ligt op steenworp afstand van het centrum. Je bent eveneens binnen no-time in bijvoorbeeld het bruisende Rotterdam of Den Haag. De bijzondere omgeving biedt talloze recreatiemogelijkheden, zoals fietsen, hardlopen of lekker wandelen. Daarnaast zijn de woningen stijlvol, zijn ze van alle gemakken voorzien en bieden ze veel ruimte. Wonen in Ackerswoude betekent ruim, comfortabel en eigentijds wonen.

Vervolgfases
Ackerswoude ontwikkelt zich de komende jaren verder. Onlangs is Landrijk fase 12 in verkoop gegaan er zijn nog 8 woningen beschikbaar, de woningen zijn vergelijkbaar aan de woningen die in Landrijk 2 zijn gebouwd. ABB zal deze woningen bouwen, start bouw eerste kwartaal 2020.

geplaatst op 02-09-2019
Inschrijven nieuwsbrief Ackerswoude

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Aanmelden voor Ackerswoude Nieuwsbrief
* = verplicht veld
Geïnteresseerd in