Met de trein door Ackerswoude

Met de trein door Ackerswoude

Op zaterdag 10 november kunt u tijdens De Ackerswoude Najaarsfair tussen 11.00-15.00 uur ‘de trein’ nemen door Ackerswoude. Opstappen kan onder andere bij het informatiecentrum aan de Monnikenweg 2. Proef de dorpse sfeer in de straatjes van de Brink en kijk hoe de woningen van Landrijk gebouwd worden. Onderweg vertellen we over alles wat Ackerswoude zo bijzonder maakt!

geplaatst op 16-10-2018
Aankondiging Ackerswoude Najaarsevent

Aankondiging Najaarsfair Ackerswoude

Zet 10 november van 11:00 tot 15:00 vast in je agenda. Dan is er van alles te doen tijdens de Ackerswoude Najaarsfair met leuke activiteiten voor jong en oud in en rondom Ackerswoude. Meer informatie volgt!

geplaatst op 25-09-2018
Ackerswoude Brink luchtfoto

Alle woningen in Brink verkocht

Met trots kunnen wij vermelden dat alle woningen in Ackerswoude Brink verkocht zijn! De dorpse sfeer van Ackerswoude Brink is al aardig te proeven en doet denken aan een authentiek Hollands dorp met De Brink als middelpunt.

De eerste heipaal voor deze nieuwe wijk in Pijnacker ging op 1 juni 2015 de grond in onder het toeziend oog van de kersverse toekomstige bewoners. Deze bewoners wonen hier inmiddels alweer 3 jaar met veel plezier.

Nog steeds komen er nieuwe bewoners bij aangezien er nog volop gebouw wordt. Alle woningen in Brink zijn verkocht. Er komt geen nieuw koopaanbod meer beschikbaar. Wel kunt u nog een woning huren in Brink 5 en Brink 8.

Aanbod beschikbaar in Landrijk
In Ackerswoude Landrijk zijn op dit moment nog koopwoningen beschikbaar. In Landrijk 9 zijn nog 5 twee-onder-een-kapwoningen te koop. Dit najaar en volgend jaar komen nog verschillende woningen in de verkoop.

Bekijk het koopaanbod in Landrijk 9
https://www.landrijk-pijnacker.nl

Bekijk het huuraanbod in Brink 5
https://hureninbrink5.nl

Bekijk hier het huuraanbod in Brink 8
https://www.debrink-pijnacker.nl/huurwoningen/

Inschrijven nieuwsbrief Ackerswoude

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Aanmelden voor Ackerswoude Nieuwsbrief
* = verplicht veld
Geïnteresseerd in