Succesvolle start verkoop Landrijk 17 en 18

Afgelopen zaterdag, 27 januari, was er de mogelijkheid voor geïnteresseerden om een brochure van Landrijk 17 en 18 op te halen bij het informatiecentrum van Ackerswoude. Een papieren brochure leest toch lekkerder, dan een digitale brochure.

Helaas was het niet mogelijk om de maquette te bekijken en de plannen uitgebreid door te spreken. Daarom is het mogelijk om de komende twee weken, tot 15 maart, een afspraak in te plannen bij Ruseler Makelaars of WVK makelaars. Tijdens deze afspraak is er de mogelijkheid om de maquette en panelen te bekijken. Daarnaast kunt u op dat moment ook uw vragen stellen aan de makelaar, waardoor er goed voorbereid een voorkeur voor een woning doorgegeven kan worden.

Daarnaast is er een mooie film gemaakt van Landrijk 17 en 18, waarin u lekker kunt wegdromen over uw toekomstige wijk / buren. De film is hier te bekijken.

Op 15 maart sluit de inschrijving van de allerlaatste Landrijken. Dus wilt u nog eigenaar worden van deze prachtige woningen, geef dan snel uw voorkeur voor uw droomwoning door!

 

 

geplaatst op 02-03-2021

ALLERLAATSTE START VERKOOP, LANDRIJK 17 en 18!

Wilt u nog eigenaar worden van een prachtige woning in Landrijk 17 of 18?
Aankomende donderdag (25 februari) vindt er voor de allerlaatste keer een online start verkoop van de Landrijken plaats.

Op 27 februari kunt u bij het informatiecentrum (Emmapark 94) een brochure afhalen. Wilt u uw toekomstige woning op de maquette zien? Dan kunt u een afspraak maken bij Ruseler Makelaars of WVK Makelaars.

Tot zaterdag!

geplaatst op 22-02-2021

EERSTE WONING LANDRIJK 12 IS OPGELEVERD

De eerste woning van nieuwbouwproject Landrijk 12 te Pijnacker is opgeleverd. Maandag 16 november, kregen de heer Hoek en mevrouw Elsackers als eerste kopers, de sleutel overhandigd. Nog geen 9 maanden nadat gestart is met de heiwerkzaamheden zijn de eerste woningen gereed. Het project is zeer populair want alle woningen zijn verkocht!

Speciaal voor dit heugelijke moment overhandigde Kees van der Stam, uitvoerder bij ABB samen met Gerben Boksma, stagair bij ABB op gepaste afstand de sleutel aan de bewoners. Nu de kopers de sleutel hebben ontvangen maken de werknemers van ABB plaats voor vrienden en familie. Zij kunnen de komende weken aan de slag met het inrichten van de nieuwe woning.

geplaatst op 23-11-2020
Inschrijven nieuwsbrief Ackerswoude

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Aanmelden voor Ackerswoude Nieuwsbrief
* = verplicht veld
Geïnteresseerd in