Op excursie naar Ackerswoude

Zaterdag 19 maart kunt u ‘de trein’ nemen naar de nieuwbouwwijk Ackerswoude. Tussen 12.00 en 16.00 uur rijdt een treintje op en neer tussen het centrum van Pijnacker en Ackerswoude.  Erik Bulten, projectmanager Ackerswoude, vertelt u onderweg van alles over de bijzonderheden van ‘zijn’ nieuwe wijk.

Pijnacker-Nootdorp op de kaart
De gemeente Pijnacker-Nootdorp wil zich beter op de kaart zetten in de regio. Om dit te laten zien maken college- en raadsleden een promotietoer door de gemeente. In de winkelcentra van Pijnacker, Nootdorp en Delfgauw zijn die middag verschillende activiteiten. U kunt er genieten van een ‘natuurlijk’ hapje en u komt het promotieteam tegen.

Proef de sfeer in Ackerswoude
Ga op excursie en ontdek de dorpse sfeer van de eerste straatjes in Brink, waar de woningen van Landrijk gebouwd worden en hoe goed de nieuwe huizen passen in dit polderlandschap. En dat alles op slechts 5 minuten ‘met de trein’ van het gezellige centrum van Pijnacker.

Het treintje vertrekt vanaf het Raadhuisplein, vlak bij het springkussen. Geen luchtkasteel, maar een droomhuis voor kinderen. Bijna net zo leuk als uw toekomstige droomhuis in Ackerswoude.

geplaatst op 02-03-2016