RTL Woontips maakt opnamen

RTL Woontips besteedt op zaterdag 2 april om 16.00 uur aandacht aan Ackerswoude. Ze laten de kijker zien dat zelf bouwen eerder mogelijk is dan je vaak denkt.  De opnames vinden zaterdag 19 maart plaats in Ackerswoude en het centrum van Pijnacker.

Opnames 19 maart
In het programma laten ze zien wat de mogelijkheden zijn. En of het nu gaat om de keuze voor dorps wonen in Brink, met grote variatie in woningtype en architectuur, of voor Landrijk, waar je je woonwens in vervulling kunt laten gaan op eigen kavel of exclusief kunt wonen in hofjes. Ook één van de nieuwe bewoners vertelt in het item over zijn ervaringen. Duidelijk wordt dat je al snel in Ackerswoude zelf een huis kunt bouwen op eigen kavel.

En waarom in Ackerswoude?
Met name de grote flexibiliteit en vele keuzemogelijkheden springen eruit. Daarnaast is Ackerswoude natuurlijk de plek waar u sfeervol kunt wonen in een groene omgeving middenin de metropoolregio Rotterdam – Den Haag. In de gemeente Pijnacker-Nootdorp vindt u nog de rust, ruimte en natuur van het landelijk wonen. Tegelijk bent u zowel met de auto als het openbaar vervoer in vijftien minuten in de binnensteden van Rotterdam, Den Haag en Delft.

De uitzending RTL Woontips is op zaterdag 2 april om 16.00 uur op RTL4. De herhaling wordt op maandag 4 april om 13.20 uur uitgezonden.

geplaatst op 02-03-2016