Succesvolle start verkoop Landrijk 17 en 18

Afgelopen zaterdag, 27 januari, was er de mogelijkheid voor geïnteresseerden om een brochure van Landrijk 17 en 18 op te halen bij het informatiecentrum van Ackerswoude. Een papieren brochure leest toch lekkerder, dan een digitale brochure.

Helaas was het niet mogelijk om de maquette te bekijken en de plannen uitgebreid door te spreken. Daarom is het mogelijk om de komende twee weken, tot 15 maart, een afspraak in te plannen bij Ruseler Makelaars of WVK makelaars. Tijdens deze afspraak is er de mogelijkheid om de maquette en panelen te bekijken. Daarnaast kunt u op dat moment ook uw vragen stellen aan de makelaar, waardoor er goed voorbereid een voorkeur voor een woning doorgegeven kan worden.

Daarnaast is er een mooie film gemaakt van Landrijk 17 en 18, waarin u lekker kunt wegdromen over uw toekomstige wijk / buren. De film is hier te bekijken.

Op 15 maart sluit de inschrijving van de allerlaatste Landrijken. Dus wilt u nog eigenaar worden van deze prachtige woningen, geef dan snel uw voorkeur voor uw droomwoning door!

 

 

geplaatst op 02-03-2021