Veel belangstelling kaveluitgifte

Gemeente Pijnacker-Nootdorp start met de nieuwe uitgifte van bouwkavels in Ackerswoude. Op de Woonbeurs Pijnacker-Nootdorp van eind april kondigde de gemeente de verkoop van nieuwe particuliere bouwkavels al aan. Het gaat om in totaal tien kavels variërend in grootte van circa 335 tot 460 vierkante meter.

Veel belangstelling
“De belangstelling was enorm. Zo’n 45 geïnteresseerden kwamen langs om zich te laten infomeren en in te schrijven als belangstellende. Men was vooral enthousiast dat de wens voor de wat kleinere kavels is meegenomen in de nieuwe verkaveling. Zo blijkt zelf een huis bouwen in Ackerswoude eerder mogelijk dan je denkt”, vertelt een woordvoerster van de gemeente.

Exclusief wonen in Ackerswoude
Wonen achter de lintbebouwing dichter bij het dorp of juist aan de rand van de woonwijk vlak bij het groengebied? Op twee verschillende locaties komen nieuwe kavels beschikbaar. Een exclusieve plek waar u uw woonwens in vervulling kunt laten gaan.
De kavelprijzen starten vanaf € 205.700.

Informatie?
In juni zal alle informatie bekend gemaakt worden, zoals over de spelregels voor bouwen en het stappenplan voor de aankoop van een kavel. En organiseert de gemeente een informatieavond voor geïnteresseerden. Vervolgens kan ingeschreven worden op de kavels. Daarna vindt de loting en toewijzing plaats.

Bekijkt u vast de kaveltekeningen op de website onder Kavel kopen. En houd deze pagina in de gaten voor de overige informatie.

geplaatst op 19-05-2016