Wonen in Brink

Ackerswoude Brink doet denken aan een authentiek Hollands dorp met De Brink als middelpunt. Op 1 juni 2015 werd de eerste paal voor deze nieuwe wijk geslagen. inmiddels is De Brink een levendige buurt Alle woningen in dit deel van Ackerswoude zijn bewoond. Wilt u ook graag in Ackerswoude wonen? Er nog woningen in Landrijk beschikbaar.

BEKIJK HIER HET KOOPAANBOD VAN LANDRIJK 

Het dorpsgevoel van Ackerswoude

Rondlopend in Ackerswoude Brink ervaar je het vertrouwde dorpsgevoel. De woningen in Brink zijn rijtjeswoningen, maar dan niet saai en eentonig. Elk huis is anders, hierdoor heeft Brink een afwisselende en speelse uitstraling. Het lijkt alsof Ackerswoude Brink langzaam is ontstaan en er altijd is geweest. De woonstraten zijn autoluw en daarmee het domein van spelende kinderen die hier veilig en ongestoord kunnen ravotten. Ook zijn enkele kleinschalige groene plekken ingericht met speelruimte voor kinderen.

In Ackerswoude Brink wonen de mensen dicht bij elkaar en zijn ze ook echt verbonden met elkaar. Dit zie je zowel in het straatbeeld met de voorgevels direct aan de straat, als in de activiteiten die ze organiseren zoals Halloween. Ook onderhouden bewoners met elkaar een pluktuin waar iedereen welkom is.

In Brink ervaar je echt het leven in Ackerswoude. Kom hier eens langs om de sfeer te proeven.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen in Ackerswoude? Meld u aan voor de nieuwsbrief.

SCHRIJF U HIER IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

 

Het jaarlijkse Halloweenfeest

Het is inmiddels een begrip in Ackerswoude: het jaarlijkse Halloweenfeest. Het feest is al drie keer georganiseerd door drie enthousiaste bewoners van Brink. En met succes!

Lees verder →

Pluktuin aan de Brink

Pluktuin aan de Brink - Joshua samen met zijn zoon

De pluktuin aan de Brink is een hele leuke ontmoetingsplek. Een plek waar buurtbewoners elkaar ontmoeten maar ook een plek waar vlinders, egels en bijen welkom zijn. Vrijwilliger Joshua vertelt.

Lees verder →

Overzichtskaart

Bekijk de overzichtskaart van Ackerswoude die is gekoppeld aan Google Maps. U ziet de verschillende deelplannen en het actuele aanbod.

Lees verder →