Wonen in Brink

Ackerswoude Brink doet denken aan een authentiek Hollands dorp met De Brink als middelpunt. De eerste heipaal voor deze nieuwe wijk in Pijnacker ging op 1 juni 2015 de grond in onder het toeziend oog van de kersverse toekomstige bewoners. Deze bewoners wonen hier  alweer 3 jaar met veel plezier.

Inmiddels zijn alle woningen in Brink verkocht. Er komt geen nieuw koopaanbod meer beschikbaar. Wel zijn er nog woningen in Landrijk beschikbaar.

BEKIJK HIER HET KOOPAANBOD VAN LANDRIJK 

Goed voor elkaar in Pijnacker

De speelsheid van de architectuur en verschillende woningtypen wekken de indruk dat Ackerswoude Brink langzaam is ontstaan en er altijd is geweest. De woonstraten zijn autoluw en daarmee het domein van spelende kinderen die hier veilig en ongestoord hun gang kunnen gaan. In de woonstraten zijn enkele kleinschalige groene plekken ingericht met speelruimte voor kinderen.

Net als een echt dorp hebben de woningen in Brink geen voortuinen. De voorkanten van de woningen staan dicht op de straat met voor de deur ruimte om buiten te zitten. Je hebt daardoor echt contact met de straat en de buren. Tegelijkertijd kun je een oogje in het zeil houden op je spelende kinderen en die van de buren. In Ackerswoude vindt u weinig geparkeerde auto’s in de straten. Parkeren gebeurt zoveel mogelijk in de binnenhoven van de woonblokken.

Kortom, Ackerswoude Brink is de plek waar men zich thuis voelt.

SCHRIJF U HIER IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Ackerswoude Brink is volledig uitverkocht. Wel komen er nog vrije kavels in de verkoop en komen er nog geregeld koopwoningen beschikbaar in het andere deel van Ackerswoude; Landrijk. Wilt u op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen in Ackerswoude Landrijk of de vrije kavels? Meld u aan voor de nieuwsbrief.

Woningen in Brink

Alle woningen in Brink zijn verkocht

Er volgen geen nieuwe fases.

Overzichtskaart

Bekijk de overzichtskaart van Ackerswoude die is gekoppeld aan Google Maps. U ziet de verschillende deelplannen en het actuele aanbod.

Lees verder →

Pluktuin aan de Brink

Pluktuin aan de Brink - Joshua samen met zijn zoon

Tuinieren, proeven, ontmoeten en ontdekken.

Vrijwilliger Joshua vertelt over Pluktuin aan de Brink
Lees verder →