Wonen in Landrijk

Ackerswoude Landrijk is een exclusieve plek waar u uw woonwens in vervulling kunt laten gaan. Op uw eigen kavel of in een van de bijzondere woningen in de verschillende hofjes. Voor de woningen geldt dat u volop de ruimte heeft om de woning naar eigen wensen in te richten. De verschillende hofjes hebben alle een sterk eigen karakter.

Rijk aanbod

In Ackerswoude Landrijk komen nog geregeld verschillende typen woningen in de verkoop. Het aanbod is rijk met de keuze uit herenhuizen, twee-onder-één-kap-villa’s en vrijstaande villa’s.

Twee bouwstijlen

Er zijn twee bouwstijlen gebruikt voor de woningen in Landrijk. De cottage-stijl voor woningen in de klassiek landelijke Engelse stijl. Die uit zich in details zoals de door-gemetselde topgevels, zinken afdeklijsten en markante schoorstenen. En last but not least: de keramische pannen of rieten kap.

Daarnaast zijn er woningen in de karakteristieke chalet-stijl, ontworpen door Remco Veerbeek van ZVA. ‘We hebben de goot lager gemaakt, veel hout gebruikt en we hebben versieringen aan de gevels gemaakt. Bij het ontwerpen van deze woningen hebben we inspiratie gehaald bij de woningen uit Pijnacker die rond 1900 zijn gebouwd’, aldus Remco.

Hoogwaardige kwaliteit

Eén ding hebben alle woningen met elkaar gemeen: de hoogwaardige kwaliteit en uitstraling van de woningen. Bovendien zijn de woningen lekker ruim. Ondanks de verschillende woningtypen vormt Ackerswoude Landrijk – o.a. door de gebruikte materialen, groene erfafscheidingen en bestrating – echt een geheel.

Ruime privétuin en auto dichtbij

Bij de woningen parkeert u zoveel mogelijk op eigen terrein. Het is wel zo comfortabel om de auto dichtbij te hebben. Kinderen kunnen hierdoor veilig en ongestoord buiten spelen. Ook omdat auto’s langzaam door de wijk rijden. De exclusieve woningen hebben ruime privétuinen waar u zich kunt terugtrekken om te ontsnappen aan uw drukke bestaan en te genieten van de privacy en welverdiende rust na een lange werkdag.

Kortom, Ackerswoude Landrijk is de wijk waar u echt mooi thuiskomt.

Nu in verkoop: Landrijk 17 & 18

Meer informatie over deze fase:
Landrijk 17: vindt u hier.
Landrijk 18: vindt u hier.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen in Ackerswoude Landrijk?
Schrijf hier in voor de nieuwsbrief.

 

 

 

Landrijk Cottage

Landrijk 14 en 16 in verkoop!

In Landrijk 14 zijn nog enkele woningen beschikbaar!

Ondertussen is de verkoop van Landrijk 16 ook gestart. Dit deelplan bestaat uit 19 herenhuizen, 6 twee-onder-één-kapvilla’s en één vrijstaande villa. Bent u nieuwsgierig naar deze prachtige woningen? Bekijk dan snel de projectwebsite voor meer informatie.

Ga naar projectwebsite

Landrijk Chalet

Landrijk 15 in verkoop!

Zaterdag 13 juni is de verkoop begonnen van 15. In het informatiecentrum lag de verkoopbrochure klaar en kon men ook de maquette van het hele plan bekijken. Heeft u interesse in het project dan kunt u de brochure downloaden op de projectwebsite. Indien u liever een  geprinte brochure wenst dan kunt u deze op kantoor van Ruseler te Pijnacker of WVK te Nootdorp afhalen.

Ga naar de projectwebsite

Alle wegen leiden naar Ackerswoude

Voor Michel en Anouk leiden alle wegen naar Ackerswoude

Toen Michel en Anouk op hun huwelijksdag van de makelaar hoorden dat er voor hen een woning in Landrijk 14 beschikbaar was, leek dit wel voorbestemd te zijn. Deze kans moesten ze pakken. Niet alleen voor zichzelf, maar ook om de dromen van hun twee kinderen waar te maken.

Lees verder →

Een ruim familiehuis

Een ruim familiehuis voor Raymond & Tamara

Waar vind je tegenwoordig een woning voor een gezin met vier kinderen, met voor elk kind een eigen kamer? Raymond en Tamara zochten een huis voor hun samengestelde gezin met vier pubers van 11, 13, 14 en 16 jaar. Een echt familiehuis. Ze vonden het in Ackerswoude!

Lees verder →

Architect aan het woord

Het geesteskind van Remco Veerbeek

Architect Remco Veerbeek heeft aan de wieg gestaan van Ackerswoude en is zeer tevreden over zijn geesteskind.

Lees verder →

Een duurzame keuze

Jennifer en Yvo kiezen voor duurzaamheid in Ackerswoude

Al ruim vier jaar Jennifer en Yvo met volle teugen van hun huis in Brink en het leven in Ackerswoude en Pijnacker-Nootdorp. En in die vier jaar zat het jonge stel niet stil. Ze droomden én keken verder binnen Ackerswoude. Afgelopen voorjaar hakten Jennifer en Yvo de knoop door. Binnenkort verhuizen ze naar hun duurzame woning in Landrijk 15.

Lees verder →

Woonwens nogmaals vervuld

Brigitte en Simon verhuizen binnen Ackerswoude

Ze vermoedden wel dat ze in Ackerswoude zouden aarden, maar dat Brigitte en Simon nog een keer zouden verhuizen binnen de wijk hadden ze vier jaar geleden niet verwacht. Binnenkort verhuist het stel samen het hun twee kinderen van Landrijk 1 naar Landrijk 13.

Lees verder →

Heerlijk buiten sporten

Bootcamp - portret Marije

Bewoonster Marije aan het woord

Marije is verloskundige en woont samen met haar partner Bas en haar drie kinderen in Ackerswoude Landrijk 1. Marije sport bij de Bootcamp van Marieke in de Boezemzoom vlakbij Ackerswoude.

Lees verder →

Verknocht aan Ackerswoude

Ruim, rust, groen en locatie

Belinda (40) woont samen met haar partner en twee kinderen in Ackerswoude Brink. Hoe dat bevalt? Heel goed, want het gezin verhuist binnenkort, en wel binnen de grenzen van Ackerswoude!

Lees verder →

Genieten van de zomer

Buitengewoon gelukkig in Ackerswoude Landrijk

Bewoonster Juliane aan het woord

De zomer kan niet vroeg genoeg komen voor Juliane Eykelhoff (38) en haar gezin. Samen met haar man en drie dochters woont zij in het rustige en sfeervolle Ackerswoude Landrijk.

Lees verder →

Back to the roots in Ackerswoude

Bewoner Arno in Ackerswoude - voormalig tuinbouwgebied

Bewoner Arno vertelt

Back to the roots in een nieuwbouwwijk? Dat verwacht je niet meteen. Maar Arno (38) deed het met zijn verhuizing naar Ackerswoude. Hij nam zijn vriendin Sandra (33) en dochter (1) mee.

Lees verder →

Overzichtskaart

Bekijk de overzichtskaart van Ackerswoude die is gekoppeld aan Google Maps. U ziet de verschillende deelplannen en het actuele aanbod.

Lees verder →