Verknocht aan Ackerswoude

Ruim, rust, groen en locatie

Belinda (40) woont samen met haar partner en twee kinderen in Ackerswoude Brink. Hoe dat bevalt? Heel goed, want het gezin verhuist binnenkort, en wel binnen de grenzen van Ackerswoude!

Ruimer wonen kan in Landrijk

Belinda is geboren en getogen in Dordrecht en werkt in haar geboortestad als administratief medewerker bij een industriële olieblender. Met haar gezin woont ze nu vier jaar in Ackerswoude Brink. Straks begint ze samen met haar partner en kinderen aan een nieuw hoofdstuk. Ze kochten in Landrijk een XXL herenwoning. Belinda is druk bezig met het uitkiezen van de vloer en tegels voor haar nieuwe woonkamer en badkamer, want in juni krijgt ze al de sleutels.

Ontvluchten uit de drukte

Belinda is ontzettend blij met het groen en de rust in Landrijk. Dagelijks reizen Belinda en haar partner naar Den Haag en Dordrecht voor hun werk. Om de drukte te ontvluchten willen zij thuiskomen in een rustige omgeving. En dat kan in Ackerswoude Landrijk.  De nieuwe woning ligt op een wooneiland en wordt omringd door water en groen, zoals de Boezemzone. Maar ook nu al genieten ze volop van het groen. Belinda pakt regelmatig de fiets om de paden door het groen te volgen naar de lokale supermarkt en restaurantjes in de buurt. Ook haar zoon (11) zit dagelijks op zijn mountainbike om door het groen te racen en snel van school naar huis te crossen.

Makkelijk en snel te bereiken

De locatie van Landrijk binnen Ackerswoude is voor het gezin één van de overwegingen geweest om te verhuizen. De Brink is volgens Belinda gezellig druk en het verkeer gaat hier echt door de wijk. Nu gaat het gezin aan de rand van Landrijk wonen, hier is weinig doorgaand verkeer. Dit zorgt voor extra rust. Maar wel met de drukte van de stad om de hoek.

Genoeg te doen in Pijnacker

Met de auto en de Randstadrail zijn Rotterdam en Den Haag makkelijk en snel te bereiken voor de grote activiteiten. Belinda: ‘10 minuutjes rijden en dan zijn we overal!’ Maar ook in Pijnacker is genoeg te doen. De bootcamplessen die door jong en oud druk worden bezocht, de verschillende kinderspeelplaatsen en diverse evenementenzorgen ervoor dat er ook in de buurt genoeg te doen is.

Op zoek naar een rustig en groene omgeving dichtbij de grote steden? Wilt u meer weten over de laatste ontwikkelingen in Landrijk? Lees hier meer.

 

← Wonen in Landrijk