Bootcamp - portret Marije

Heerlijk buiten sporten

Bewoonster Marije aan het woord

Marije is verloskundige en woont samen met haar partner Bas en haar drie kinderen in Ackerswoude Landrijk 1. Marije sport bij de Bootcamp van Marieke in de Boezemzoom vlakbij Ackerswoude.

Relaxed en afwisselend

Marije vertelt enthousiast waarom het buiten sporten vlak bij huis zo fijn is:
‘We wonen nu een goed jaar in Ackerswoude. Na de geboorte van onze jongste zoon Joost zijn we lekker dichtbij in Pijnacker gaan sporten bij The Way of Life Bootcamp van Marieke. Het is heel relaxed en afwisselend en er komen steeds meer bekenden uit de wijk bij. De Bootcamp wordt het hele jaar door buiten gegeven.’

Hardlopen naar de Oude Polder

‘Wij hebben het enorm naar ons zin in Ackerswoude. We hebben een woning gekocht in de eerste fase van Landrijk. We hebben hier echt een prima plek gevonden. Heerlijk voor de kinderen om in het hofje te spelen en we hebben veel contact met de buren. Begin van het jaar stonden we nog met de buren buiten voor de nieuwjaarsborrel. Lekker in de kou met een dikke sjaal om. Erg gezellig!’

Bootcamp vlakbij Ackerswoude 2Bootcamp vlakbij Ackerswoude

Sporten in en rondom Ackerswoude

Langs de rand van Ackerswoude vanaf de Klapwijkseweg begint de ecologische zone en kunt u helemaal doorlopen via de Boezemzoom naar de fitnesstoestellen bij de Oude Polder. Hier worden onder andere Bootcamp-lessen gegeven en kunt u zelf lekker sporten.

Marieke de Groot zet met haar Bootcamp-concept iedereen in beweging van jong tot oud. ‘Kinderen spelen steeds minder buiten en brengen veel tijd door achter een computerscherm.’ Dat is leuk en daar leren ze ook van maar ik wil ze graag meer in beweging krijgen. Door samen te sporten creëer je quality time voor het hele gezin. Sporten wordt op deze manier niet alleen heel leuk, je versterkt ook nog eens de onderlinge band met elkaar’, legt Marieke enthousiast uit. Kijk op the way of life voor meer informatie.

Boezemzoom is groen ingericht met natuurlijke speelelementen, wandelpaden en zelfs een hondenstrandje. Een fijne plek om te wandelen of ontspannen. De aanleg van het gebied is in afronding. Begin juli wordt naar verwachting het groengebied officieel geopend. De brug vanuit Ackerswoude moet nog worden aangelegd. Nu is het gebied bereikbaar via De Boezem. Lees hier meer over de groene omgeving.